"Dagbok 2010" - forts...
kanske inte dag för dag men då och då...
2009Celtic och Michelle
27-28 mars - 10
Vi har varit på SSRK`s Utställning i Bohus.
På lördag var både Fabian och Ida med. Det var ett riktigt rövarväder med regn i massor så det var tur vi var innomhus. Jag fick köra fram o lasta ur burarna först, sedan gå in och montera innan jag hämtade "voffisarna". Det är inte alltid så lätt att vara ensam med två "rödtoppar", men dagen gick förvånansvärt bra. Fabian fick träffa sina döttrar Bumbi och Celtic som oxå var där och gjorde bra ifrån sig. Med oss hem fick vi en Ck-rosett och en HP-rosett.
På söndag var det dags igen. Upp i ottan denna dag då det var Tollarna som började först i ringen och sommartid till råga på allt. I dag var bara Ida med fast Fabian gjorde allt ett försök att slinka med i bilen på morgonen. Denna dagen blev Idas på mer än ett sätt, fick åka ensam med matte och var på sitt mest "gosiga" och sociala sätt. Vilket även charmade domaren lite tror jag, hon försökte pussa honom i varje fall. Inte vet jag om det har någon betydelse men CERT!!! blev det. GRATTIS IDA !

09 mars - 10
Det händer saker "på valpfronten" hela tiden. Celtic och Milton har varit på samma utställning. Där Celtic blev BIR och Milton BIM, Celtic har varit på ytterligare en utställning med samma fina resultat, samt att hon även blev BIS-reserv i valpfinalen.
Bellman har varit och röntgat sig och fick A på sina höfter.
GRATTIS ALLA DUKTIGA "FABIANBARN"!
Ida och Fabian har varit på sin tisdags simmning i dag, så vi får hoppas dom är i fin form till SSRK Utställningen i Bohus. Båda ska med på Lördag Phuuuu.... så på söndag blir det bara Ida som får åka med.
Jag vet att flera av "barnen" kommer dit så det ska bli jätte roligt att träffa dom.

27 februari - 10
Det kom några mail i dag. Småsyskonen har börjat visa framtassarna i vänstervarvet. Så passa dig Bumbi för i dag har Enya och Glasgow varit på sin första utställning, med fina resultat båda ettor och Glasgow fick även ett Hp. Grattis också till de duktiga mattarna Lina och Josefin för jag tror säkert ni oxå kämpat väl.
30 januari - 10
Vi har varit på vinterpromenad. Solen lyste så fint på snön när man tittade ut genom fönstret men huuu.... vad kallt det var. Men vi "knatade på" och det gick väl an så länge vovvarna inte hittade några intressanta fläckar att fastna på, att hålla sig i rörelse var det bästa man kunde göra. Det är långa koppel som gäller just nu för isen har ju lagt sig, och jag vill inte riskera en hund som jagar iväg efter något spännande och kanske går ner sig.
19 januari - 10
Nu har vi tagit upp simträningen igen för Ida.
Ida tycker att det känns lite "läskigt" tror jag att simma i bassängen, trots att det är hon som är tuffast annars. Hon söker gärna stöd av Fabian och det syns lång väg att hon föredrar att han simmar med. Hon simmar lugnare och inte så plaskigt då.
Så Fabian är en vovve med tur han fullständigt ÄÄÄLSKAR att åka till Marie och simma. Undra om han viskat det i Idas öra så hon spelar teater så han ska få följa med hi hi........

08 januari - 10
Två dagar i Göteborg på My Dog med övernattning i Borås hos lillmatte, gör att vi känner oss ganska slaka Ida o Jag. Får väl säga att jag är nöjd med resultatet från dagarna. Det blev röda band alltså 1:a pris i kvalitetsbedömningen och sedan kom hon 2:a båda dagarna i konkurensen i unghundsklass. Ida skötte sig jättefint i ringen båda dagarna men är som sagt lite liten och det "ligger henne i fatet".
Fabians Dotter Bumbi var där också och gjorde bra ifrån sig blev 1kv-1kk i junklass med HP på torsdag och 1kv-2kk +HP på fredag. Var jätte duktig i ringen tog det hela med lugn o ro. GRATTIS LINDA o BUMBI!!!

01 januari - 10
Får väl börja med GOTT NYTT ÅR! till alla som tittar in.
Fabian sov in det nya året i varje fall såg det så ut, han kanske lyfte ett ögonlock för att kolla in Ida när hon satt o spanade på raketer i soffan.
Nu ser vi fram mot ett nytt spännande hundår, det som är närmast förestående är Utställningen i Göteborg My Dog. Dit ska jag och Ida åka, hon ska ställas både torsdag och fredag. Fabian får vara hemma hos "hussarna" för han tycker det är ganska så tråkigt med utställning.
Jag är nöjd med de utställningsmeriter han förvärvat och tycker han kan slippa "utställningssvängen" i fortsättningen. Med undantag för SSRK´s i Uddevalla det är ju så att säga hemmaplan.