Semesteräventyr

Nu är sommaren här och med den kommer också den efterlängtade semestern för många. Även om årets semester kanske kommer se lite ovanlig ut är det inget hinder för att uppleva massor av semesteräventyr. 

För att inte låta dina upplevelser störas av värdsliga ting är det klokt att se till att skaffa ett ordentligt sommarapotek till både två- och fyrbenta familjemedlemmar. Som tur är kan du köpa det mesta du behöver online. Sårtvätt, plåster, kompresser och hösnuva nässpray och ögondroppar är bra att ha på sommaren. 

Hundbad

Att åka till stranden är en härlig utflykt när vädret tillåter. Och det gör vädret ofta, även om det är olika aktiviteter som gäller på stranden vid olika väderlek. Försök hitta ett bad som också har ett hundbad. Det brukar vara en speciell bit av stranden, som märks ut med skyltar.
 
Vid solsken är det förstås bad som gäller. Är det inte solsken så är det ändå härligt med en långpromenad längs vattenbrynet. Och solsken eller inte, de flesta hundar gillar att bada ändå. Detsamma gäller förstås många barn också.
 

Vandringsleder

Det finns massor med vackra vandringsleder i Sverige. Nu när vi avråds från att resa utomlands är det ett perfekt tillfälle att istället besöka någon av dem. För ett riktigt äventyr så tar du med tält och övernattar i naturen. 
 
Om du väljer en led som ligger nära din bostad kan du prova på och se om vandring är något som passar just din familj. Din hund tackar alldeles säkert inte nej till en långpromenad, även om det inte blir någon övernattning.